Λίγα λόγια για εμάς...

Power Jobs
Το Γραφείο Εύρεσης Εργασίας

Το Ιδιωτικό Γραφείο Εύρεσης Εργασίας Powerjobs ιδρύθηκε το 2006 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας και συνεχίζει δυναμικά, με στόχο τη κάλυψη των εργασιακών αναγκών, που αφορούν τόσο τη ζήτηση όσο και την προσφορά εργασίας κάθε ειδικότητας, άμεσα και αποτελεσματικά.
Η φιλοσοφία του γραφείου μας είναι «ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση», προσπαθώντας να τοποθετήσουμε τον κάθε υποψήφιο στην θέση που του ταιριάζει, ανάλογα με τις ικανότητές του. Αντίστοιχα η εύρεση του κατάλληλου υπαλλήλου στον επιχειρηματικό κόσμο και στα ανθρωπιστικά επαγγέλματα γίνεται με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό προς τις ανάγκες των πελατών μας.
Το όραμά μας, είναι μέσα από την εργασία που πραγματοποιεί το άριστα καταρτισμένο προσωπικό μας, να συνδέσουμε την προσφορά με τη ζήτηση εργασίας, ώστε να βοηθήσουμε στην εξάλειψη της ανεργίας, προτείνοντας προσωπικό στις επιχειρήσεις ή στις οικίες  που ζητούν στήριξη.

Ομάδα Διαχείρισης

Υπεύθυνη και εξειδικευμένη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων.

Καταρτισμένο Προσωπικό

Άριστη σύνδεση προσφοράς και ζήτησης εργασίας.

Φροντίδα Ατόμων

Με αμέριστη προσοχή, αξιολογούμε  ξεχωριστά την κάθε περίπτωση.

hand-touch-search-icon_49442-553

Η εύρεση εργασίας για τους ανέργους  αποτελεί πρωταρχική σημασία  για εμάς, για το λόγο αυτό μπορούμε να συντάξουμε το βιογραφικό τους σημείωμα, να παρέχουμε συμβουλευτική υποστήριξη, να προτείνουμε εργασίες στον ιδιωτικό τομέα,  να ετοιμάσουμε το φάκελό τους και να πραγματοποιήσουμε αιτήσεις  για διαγωνισμούς του δημοσίου τομέα.

Επίσης, όσον αφορά τα ανθρωπιστικά επαγγέλματα, αποτελεί κλάδο με ξεχωριστή σημασία για εμάς. Η φύλαξη και η φροντίδα ηλικιωμένων προσώπων ή ατόμων που έχουν ανάγκη από βοήθεια για κατ’ οίκων νοσηλεία ή αναζητούν οικιακή βοηθό, αποτελούν ζωτικής σημασίας εργασία για εμάς. Με απόλυτη ενσυναίσθηση και αμέριστη προσοχή αξιολογούμε  ξεχωριστά την κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες κάθε οικογένειας και των αγαπημένων της προσώπων.

Αναλογιζόμαστε ακόμη, το βάρος των επιχειρήσεων που επιθυμούν να προσλάβουν υπάλληλους για την κάλυψη είτε μόνιμου, είτε εποχικού προσωπικού. Μέσα από το πλούσιο αρχείο μας ή μετά από ανάρτηση αγγελιών και έπειτα από προσωπικές συνεντεύξεις  επιλέγουμε και προτείνουμε το καταλληλότερο για  την περίπτωση εργατικό δυναμικό.

Τέλος, δεν ξεχνάμε ότι η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, είναι μία υπηρεσία μεγίστης σημασίας και ευθύνης,  που παρέχουμε με αγάπη και σεβασμό προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Λίγα λόγια για εμάς...

Power Jobs
Το Ανθρώπινο Δυναμικό

Το γραφείο μας απαρτίζεται από μία ομάδα ανθρώπων υπεύθυνων και εξειδικευμένων στη διαχείριση ανθρωπίνων πόρων. Με τη γνώση τους, τη συνέπεια και το σεβασμό που τους διακρίνει στελεχώνουν τις θέσεις για τις οποίες τους έχει ανατεθεί εργασία.

Πέρα από εκείνους που βρίσκονται στα γραφεία μας και εξυπηρετούν αυτοπροσώπως τους πελάτες μας υπάρχει ένα δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με τις συνεργασίες αυτές μπορούμε άμεσα και στοχευμένα να αναζητήσουμε εργατικό δυναμικό κάθε ειδικότητας, σε οποιαδήποτε περιοχή εντός και εκτός συνόρων.

Φούντα Ελένη

Φούντα Ελένη

Ιδιοκτήτρια - Γενική Διεύθυνση

Ο άνθρωπος ο οποίος γέννησε την ιδέα της ίδρυσης αυτού του γραφείου πριν απο 25 χρόνια.
Με καταγωγή από τα Τρίκαλα, σπούδασε Νοσηλευτική, Δημόσιες σχέσεις και Μάρκετινγκ Επιχειρήσεων.

Χασιαλή Σοφία

Χασιαλή Σοφία

Οικ. Διευθύντρια - Εργασιακή Συμβούλος

Έχει σπουδάσει στο τμήμα Χρηματοοικονομικής και Ελεγκτικής. Εργάστηκε σε καίριες θέσεις του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, σαν οικονομική σύμβουλος επιχειρήσεων, εργασιακή σύμβουλος και διοικητικός.

cv-vasilis-tsekouras

Τσεκούρας Βασίλης

Εξωτερικος συνεργάτης

Έχει ιδιαίτερη εργασιακή εμπειρία στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του γραφείου μας.
Σπούδασε στο τμήμα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ της ΑΣΟΕΕ.

Daniela Petrova

Daniela Petrova

Εξωτερικος συνεργάτης

Πολύτιμη συνεργάτης η οποία βοηθά εθελοντικά στην αναζήτηση εργαζομένων.
Προτείνει ανθρώπους που γνωρίζει και έχουν ανάγκη από εργασία ή έπειτα από δική της προτροπή επικοινωνούν οι ίδιοι μαζί μας.

Ευχαριστούμε θερμά όλους συνεργάτες μας, που ακόμη και αν δεν αναφέρονται παραπάνω αποτελούν αφανείς ήρωες και συμβάλουν στην ομαλή λειτουργία του γραφείου μας.

Έχουν πει για εμάς...

Power Jobs
Είπαν Για Εμάς

Group-33_blue
bg-1of

Δημήτρης Αν.

Κάναμε skype με το γραφείο από εξωτερικό και εξυπηρετήθηκα άψογα!

Νίκος Απ.

Έψαχνα Οικιακή Φροντίδα για την γιαγιά μου και βρήκαμε την κατάλληλη.

Χριστίνα Παπ.

Με βοήθησαν να φτιάξω το βιογραφικό μου και τώρα εργάζομαι. Ευχαριστώ!

Power Jobs

Δεσμευόμαστε να είμαστε δίπλα σας και να σας προτείνουμε τις κατάλληλες επιλογές.

Η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, είναι μία υπηρεσία μεγίστης σημασίας και ευθύνης.
Όλα αυτά τα χρόνια την παρέχουμε με αγάπη και σεβασμό προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.