Για τις Επιχειρήσεις

Η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, είναι μία υπηρεσία μεγίστης σημασίας και ευθύνης.  Την υπηρεσία αυτή την παρέχουμε με αγάπη και σεβασμό προς τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Το γραφείο μας αναλαμβάνει την εύρεση προσωπικού, όλων των ειδικοτήτων, μόνιμου ή εποχικού, για λογαριασμό   των επιχειρήσεων, στην Ελλάδα  και στο Εξωτερικό.

Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε:

Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Καφετέριες, Εμπορικές επιχειρήσεις, Σούπερ μάρκετ, Τεχνικές εταιρίες, Γραφεία παροχής υπηρεσιών, Ιατρεία, Μεταφορικές εταιρίες καθώς και πολλές ακόμη ειδικότητες.

Μέσα από σύγχρονες μεθόδους αναζητούμε μόνιμο ή εποχικό προσωπικό και αξιολογούμε τους υποψηφίους μέσω προσωπικής συνέντευξης.
Προτείνουμε στους πελάτες μας τους ιδανικότερους για τη θέση και εκείνοι αποφασίζουν με ποιον τελικά θα συνεργαστούν.
Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για τις επιχειρήσεις είναι ότι δε σπαταλούν χρόνο με τις διαδικασίες αναζήτησης, την ανάγνωση και την αξιολόγηση των βιογραφικών, όπως  και τη γνωριμία με όλους τους υποψηφίους.

Γιατί εμας

  • Εργαζόμαστε γρήγορα και μεθοδικά
  • Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας
  • Υπάρχει εχεμύθεια
  • Αντικατάσταση του εργαζομένου*
  • Ευέλικτα προγράμματα συμβολαίου

*Υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασης του εργαζομένου, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση, σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνεται σωστά στις υποχρεώσεις του

Προσφορά Εργασίας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας για να σας προτείνουμε τον κατάλληλο εργαζόμενο για την θέση που αναζητάτε.